Дограма

aluminium-wood-double-glazed-sliding-window-3228-2213863Домовете ни не могат без прозорци. Те пускат слънцето вкъщи и правят възможна естествената вентилация на сградата. Именно прозорците обаче могат да са слабото място в топлоизолационната система.
Ако те са остарели или некачествени, те стават причина за големи проценти загуба на енергия, която естествено се отразява и на семейния бюджет. През зимата прозорците са един от основните „портали“ за топлината. В зависимост от характеристиките им те може свободно да я изхвърлят навън или пък да я блокират. През лятото пак от тях зависи дали жегата ще остане извън къщата.

Изборът на нови прозорци е много важен за всяко домакинство при извършване на ремонтни дейности или ново строителство. Прозорците са вашия портал към заобикалащия свят. От тях зависи достъпът на светлина и енергия в домът Ви. Но те трябва да бъдат и бариера срещу лошите метеорологични влияния – студ, прекомерна топлина, шум, запрашеност, дъжд, сняг.  PVC и алуминиевата дограма се съчетава с различни стъклопакети, които се отличават с всеобхватни качества- топлоизолация, слънцезащита, шумоизолация, бронировка.Изборът на стъклопакет зависи от качествата, които трябва да притежава дограмата.

Клиентът за нас стои на първо място и ние се стараем не само да изпълним качествено изискваното от нас, а и да вникнем в индивидуалните желания и предпочитания като спазим договорения срок.

Copyright © 2013 ЕТ "Джонс - Г. Тодоров" | Designed by itg_logo