PVC дограма

PVC дограмата предлага най- доброто съотношение качество – цена. Осигурява икономия на енергия и един по 2– висок комфорт на живот. Профилите HAMMER, изработени по австрийска технология и с австрийски машини, предлагат много лесен и икономически изгоден вариант за българина, като в същото време не отстъпват на качеството на западноевропейските аналози. Елегантните му заоблени линии съответстват на най-модерния европейски дизаин за дограма.
Безоловното му производство щади природата и го прави безопасен за потребителите.
Предлага се и в богата цветова гама с имитиращи дърво цветове.

٭ Отлична топлоизолация. Коефициентът на топлопроводимост определя способността на дограмата да предава топлина. От топлинните загуби до голяма степен зависят сметките за отопление. Колкото е по-малка стойността на този коефициент, толкова по-малки ще са загубите на топлина през прозорците.
٭Отлична звукоизолация. Нивото на шум може значително да се намали и с избора на добре изолиращ стъклопакет.
٭ Възможност за автоматично проветряване. Air Controler е устройство, внедрено в касата на дограмата, което позволява циркулацията на въздуха. По този начин се извършва автоматично проветряване и се намалява появата на конденз.
Профилите HAMMER са с искрящо бял цвят и брилянтна повърхност, несравними с останалите марки на пазара. Те са изключително устойчиви на климатични въздействия, лесни за почистване и поддръжка, с гладка и лъскава повърхност и изключително дълъг живот – над 60 години. Именно тези изключителни характеристики определят най-високото качество на продуктите и гарантират лидерското място на пазара.Fenster
٭ Богата цветова гама – За декориране на профилите в цветова гама, състояща се от над 1600 цвята.
٭ Перфектна функционалност в съчетание с лесна поддръжка – Специалното покритие и гланцирана повърхност на профила затрудняват полепването на замърсяващи частици по повърхността му и улесняват максимално неговото почистване и поддръжка.

٭ Обковът Качеството на дограмата зависи в голяма степен и от качеството на пантите и механизмите. Висококачествения обков предлага регулируеми панти, двуплоскостни механизми, противовзломни и заключващи се такива, система за проветрение и много други екстри. Отличава се с изчистен дизайн, здравина и дълготрайност.

Copyright © 2013 ЕТ "Джонс - Г. Тодоров" | Designed by itg_logo