Метални конструкции

Навеси-и-сенници_11Всеки иска максимално да се наслади на своята градина или мъничкото пространство навън, ако разполага само с балкон или тераса. Обаче дните през лятото понякога са прекалено горещи или дъждовни, което намалява възможностите за прохладно кафе сутрин или уютна вечеря на открито. Благодарение на иновациите на пазара тези дни са максимално увеличени – тенти, сенници, шатри и навеси от различни материали могат да ви предпазят от ярките лъчи на слънцето и от непредвидения летен дъжд.
В миналото хората разчитаха на слънчевите навеси, за да ги предпазват и от дъжда. Но не всички слънчеви навеси и тенти са подходящи и за защита от дъжд – някои от тях не са проектирани за целта и не издържат на силен дъжд – поради това могат да задържат водата и малка локва върху тях да доведе до прокъсването на тентата и пропускането на водата надолу. Друга вероятност е да изтича вода през шевовете на тентата.
Продуктите, които се предлагат в момента на пазара, са най-разнообразни и трябва да решите точно от какво имате нужда, в зависимост от усвоеното пространство във вашия двор или тераса.
Освен че има много възможности, за да защитите тази зона от дъжд и слънце, вие можете да увеличите визуалния ефект от вашата къща чрез навеса, козирката, тентата или шатрата, която ще изберете за вашето външно пространство.
Има различни категории навеси – самостоятелно стоящи градински системи (предназначени за търговски площи или за дома); сгъваеми; покривни навеси, навеси за прозорци, навеси за зимни градини и др.

Общи характеристики на навеса:
– увеличава обитаемото пространство, като ви позволява да ползвате вашия двор, или тераса, като предпазва покритата зона от дъжд и слънце.
– Спира вредните UV лъчи на слънцето до 98%.
– Отразява повече от 75% от слънчевата топлина, която влиза в къщата през прозорците.
– Намалява температурата в къщата с повече от 15 ºС.
– Намалява ярката слънчевата светлина с до 95 %. Като пази прозорците хладни, намалява топлината, която излъчва стъклото.
– Навес, в комбинация с климатик, може да спести до 25 % от енергийните разходи на дома.
– Предпазва мебелите и текстила в дома ви от избеляване, причинени от UV лъчите на слънцето.
– Може да бъде изработен във всяка форма, цвят, размер за да отговори на вашите потребности.

Опитът и уменията на нашия екип в организиране на:05042013170
٭ Правилна логистика на доставките;
٭ Умел подбор на технологията за монтаж на метални конструкции;
٭ Ползване на правилната механизация и
٭ Квалификационните умения на нашите монтажници,

ни позволяват в кратки срокове и с високо качество да извършваме монтаж на метални конструкции.
Ние предлагаме на своите клиенти пълен цикъл за реализация на една метална конструкция. В този смисъл монтажът на металните конструкции е неизменна и завършваща компонента.

Copyright © 2013 ЕТ "Джонс - Г. Тодоров" | Designed by itg_logo