Безшевни улуци

img-4Американските безшевни улуци се произвеждат от метал и могат да бъдат с неограничена дължина. Ламарината, от която те се изготвят, е предварително нацепена във вид на лента с определена ширина и навита на руло. Дебелините, които се използват, са 0,5-0,6 мм. Тя се подава в машината за производство на безшевни улуци и от тук нататък всичко става автоматично, като от другата страна на машината излиза готовият улук. Машината може да бъде и мобилна, като по този начин производството на безшевни улуци става на място до строителния обект. По този начин се „изтеглят” готови парчета улуци с дължини, които точно съвпадат с дължините на стрехите на сградата, без значение от това какъв е размерът им. Затова не се налагат снаждания и закопчавания на улуците по дължината на стряхата. Просто по цялата продължителност имаме един цялостен безшевен улук. Това е и основното предимство на безшевните улуци. Установено е, че в 99% от случаите на теч при конвенционалните метални улуци той е в областта на снадките. Също така, появата на ръжда при поцинкованите такива става най-бързо и много по-рано отново точно в тези зони. Ето защо, премахването на снадки при металните улуци означава елиминиране на тези проблеми и значително увеличаване на живота и сигурността на системата.

Предимства:5k gutter copy
٭ Неограничена дължина на отделните секции на улуците.
٭ Уникална система за окачване (с вътрешни скрити скоби).
٭ Много надеждна връзка улук-надулучна пола.
٭ Цели парчета (без снадки), което осигурява възможност за безпрепятствено оттичане на водата и работа с минимални наклони (0.5 %).
٭ Трапецовидната форма на улуците осигурява перфектно оттичане съчетано със стилизиран външен вид, придаващ завършен вид на сградата.
٭ Бърз и лесен монтаж.
٭ Два размера на улуците, подходящи за жилищни и промишлени сгради.
٭ Надежден монтаж и гаранционно обслужване.
٭ Богата гама материали и цветове:
٭ Поцинкована ламарина
٭ Ламарина с цветно полиестерно покритие (цветове по RAL)
٭ Цинкова ламарина
٭ Медна ламарина
Улуците се произвеждат в България с американска техника и уникална система за окачване. Това са улуци, които се произвеждат на самия обект от рулонна ламарина със специално калибрована машина. Дължината на отделните секции е равна на дължината на стрехата. Единствените фактори, ограничаващи дължината са затруднения достъп до покрива и наличието на ъгли. Цялата система за водоотвеждане се произвежда със специализирана тенхика и по американска технология у нас. Този процес води до максимално снижаване на разходите, бърза доставка на територията на цялата страна, надежден монтаж и гаранционно обслужване, както и своевременна консултация от висококфалифицирани специалисти.

Поцинкована Цветна
Титан цинк
Медна
RAL RAL RAL
RAL 9002 Бяло RAL 1015 Кремаво
RAL 9006 Сребристо
RAL 9007
Тъмно сребристо
RAL RAL RAL RAL
RAL 7043 Сиво RAL 5010 Синьо
RAL 6005 Тъмно зелено
RAL 6011
Светло зелено
RAL RAL RAL RAL
RAL 3011
Светло червено
RAL 3009
Тъмно червено
RAL 8017 Кафяво
RAL 9004 Черно
RAL RAL RAL RAL

Copyright © 2013 ЕТ "Джонс - Г. Тодоров" | Designed by itg_logo